Johanna Tukiainen Facebookissa: ”Mä kuolen nyt!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on viettänyt jo jonkin aikaa hiljaiseloa mediassa. Julkkisnaisen Facebook-päivitykseksi ilmestyi kuitenkin perjantain ja lauantain vastaisena yönä hieman tavallisesta poikkeava viesti.

– Saanko Bandidosten tai Helvetin Enkelien pääjehujen numerot, kiitos? Olen sellaisella asialla että sitä tärkeämpää ei ole, Tuksu kirjoitti.

Johanna totesi, että on joutunut seksirikollisen jahtaamaksi.

– Yksi ihan hullu kusipää seksirikollinen ahdistelee mua ja mun siskoja!!!!! Johanna Tukainen kirjoitti.

Hän totesi miehen menneen myös ahdistelua pidemmälle, muttei halunnut tarkentaa asiaa. Johanna ei myöskään halunnut kertoa minkälaista käytännön apua prätkäjengeiltä kaipaa kyseisen miehen taltuttamiseen.

– Joiltakin miehiltä pitäisi leikata munat kokonaan!!!!! Voi v**tu kun mua v**uttaa!!!!!!!!!!!!!!!! Tuksu Hän jatkoi kirjoitustaan.

Tukiaisen Facebook-seinällä vilahtelee myös jengiläisten nimiä, joiden esiintuomisesta osa hänen ystävistään ehtikin jo varoitella neitokaista. Myöhemmin teksteistä kävi ilmi, että kyseinen henkilö on ilmeisesti Tukiaisen ex-poikaystävänäkin tutuksi tullut Mika.

– Mun exä Mika on harrastanut seksiä mun kummankin siskon kanssa monta kertaa!!! Mä kuolen nyt! Nainen päättää kirjoittelunsa.