BB-taloon viimein seksiä? Inka ja Hannu puuhastelivat porealtaassa – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Keskiviikon railakkaan bileillan jälkeen tunteet yhä vain kuumenevat Big Brother -talossa. BB-Inka ja BB-Hannu nukkuivat yönsä saman peiton alla, mutta mysteeriksi jäi kumman aloitteesta näin tapahtui.

Nyt parin välille näyttää syntyneen varsinainen romanssi. Seksiä talossa ei ole vielä nähty, mutta Inka on jo osoittanut olevansa sellaisiin puuhiin valmis.

Eilen heidän välinen jännitteensä purkautui kuitenkin uudella tavalla. Koko illan läheisissä väleissä olleet Inka ja Hannu purkivat porealtaassa tunteitaan – kiihkeillä suudelmilla. Muut asukkaat puhuivat samassa altaassa omista asioistaan, ja kuhertelevalle parille annettiin aluksi täysi suutelurauha.

Menon yltyessä yhä kiihkeämmäksi, huomasivat muut asukkaat tapahtuneen. BB-Niko hihkui ilosta ja BB-Marika kannusti Hannua menemään täysillä. Muiden asukkaiden kommenttien takia suutelupari irtaantui hämillisenä toisistaan. Kauaa etäisyys ei heidän välillään kuitenkaan kestänyt, sillä huulet kohtasivat uudelleen. Juomien nauttiminen onnistui samaan aikaan, Hannun pidellessä tyttöä hellästi sylissään. Koko ilta sujui heiltä näin.