Bileistä täydellinen katastrofi! ”BB-historian rajuin yhteenotto”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin eilen uutta verta, kun taloon asteli kolme uutta asukasta. Heidän tervetulojuhlansa päättyivät kuitenkin rajuun yhteenottoon. Välikohtaus sai alkunsa, kun kännissä toikkaroinut BB-Marika ei suostunut menemään nukkumaan Isovelin käskyistä huolimatta.

BB-Vilhelmiina suivaantui siitä, että Marika syyllistyi tahallaan sääntörikkomukseen. Nukkumaanmenon sijaan Marika sai itkuisen raivonpuuskan kuin uhmaikäinen pikkulapsi ikään. Sääntörikkomus oli liikaa erityisesti Vilhelmiinalle.

– Meillä on täällä tietyt säännöt. Jos et sä halua noudattaa, niin sä voit lähteä menemään. Kuuntele. Jos Big Brother sanoo sulle, että sun on mentävä nukkumaan, niin se tarkottaa sitä, että sä menet nukkumaan, Vilhelmiina ilmoitti Marikalle.

– Sä voit tehdä sit mun puolesta mitä v**tua sä halua, jos sä et kerta kuuntele meistä ketään, Vilhelmiina raivosi.

Marika kuitenkin ilmoitti jatkavansa ”bilettämistä” jos hän itse niin haluaa. Pian Nino astui puolustamaan Marikaa, vaikka muut asukkaat olivat Vilhelmiinan kanssa samaa mieltä tämän sääntörikkomuksesta. Ninon mukaan muut vain kiusasivat Marikaa.

– Mikä v**un oikeus sulla on väittää, että me ollaan kiusattu sitä ja että sillä on joku v**un oikeus rikkoa sääntöjä siten että me kaikki joudutaan kärsimään siitä! Mikä v**un oikeus?! Kaikki ne kiusaajat on lähtenyt v**tuun täältä. Joka ikinen niistä on lähtenyt tosta ovesta v**tuun, voin kertoa! BB-Vilhelmiina huusi.

– Jos mekin oltaisiin kiusattu, niin mekin oltais lähdetty täältä. Jos säkin olisit ruvennut temppuilemaan täällä, niin me oltais sanottu sulle siitä. Kyllä sä tiedät sen itsekin, BB-Niko ojensi Ninoa.

– Jos sitä stressaa, niin se voi kertoa sen meille, mutta kukaan ei voi niskuroida täällä, Vilhelmiina jatkoi Marikan sekoiluista.

Samaan aikaan myös umpikännissä ollut Marika hoippui muiden asukkaiden ympärillä ja sopersi jotain sekavaa. Isoveli puuttui jo toistamiseen menoon ja komensi toistuvasti Marikaa unten maille.

– Mene nukkumaan, Isoveli kuulutti.

– En olisi uskonut, että tällaisesta illasta tulee tällainen, Niko päivitteli.

– En minäkään, Vilhelmiina komppasi.

– Saatiinpahan ihan jokapäiväiset perus-draamat tähän. Jotain sä teit oikein, kun sä sait mutkin raivostumaan. 60 päivään en ole suuttunut kenellekään, mutta nyt sait mut suututettua. Mun teki mieli heittää sut maahan, Niko ilmoitti Ninolle.

Tilanteen hieman rauhoituttua BB-Vilhelmiina antoi satikutia Ninolle, jonka raivonpuuskaa hän ei sietänyt. Ninon suustaan latelemat törkeydet olivat Vilhelmiinalle liikaa, mutta Nino ei enää edes muistanut mitä oli tullut kännipäissään laukoneeksi. Hän ymmärsi kuitenkin pyytää Vilhelmiinalta anteeksi huoritteluaan ja kertoi katuvansa käytöstään.

Noin vartin päästä BB-Elisabet teki paluun ja ryhtyi uudelleen raivoamaan samaan aikaan kun Niko yritti rauhoitella sängyssä itkevää Marikaa. Isoveli komensi myös Elisabetiä nukkumaan, ja neitokainen sortui samaan rikkomukseen kuin Marika aiemmin.

– En v**tu mene mihinkään nukkumaan! Elisabet raivosi ja palasi olohuoneeseen sääntöjä tahallaan rikkoen.

– Tää on just sitä mitä varten tää formaatti on tehty, Niko totesi tilannetta ihmetellen.