Big Brother teki törkeän virheen – Sandra haluaa lähteä kotiin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan varsin apeat tunnelmat, sillä Sloveniasta Suomeen saapunut BB-Sandra sai hetki sitten tietää asukkaiden viikkotehtävän sisällöstä. Samalla hän sai tietää, että asukkaat olivat Isovelin käskystä valehdelleet hänelle lähes kaiken kertomansa.

Viikkotehtävää on kritisoitu sen julkistamisesta saakka typeräksi, mutta viimeistään nyt se osoittautui tuotannon täydelliseksi virhearvioinniksi. Parhaillaan Sandra itkee talossa tultuaan raskaasti huijatuksi. BB-Marika yrittään lepytellä vierasta parhaansa mukaan, mutta selitykset kaikuvat kuuroille korville.

– En välitä miltä tehtävä sai minut näyttämään. Minä välitän aina maista, joissa käyn ja tänne tullessani uskoin tietenkin kaiken mitä minulle kerrottiin. Nyt tunnen itseni yksinäiseksi, koska olin ainoa, joka ei tiennyt että minulle valehdellaan. Minulla oli tunne, että te kerroitte minulle kaiken nin innokkaasti ja pidin siitä kovasti. Nyt ymmärsin että se olikin vain tehtävä, Sandra sopersi itkun lomasta Marikalle ja Elisabetille.

Sandran tunnelmat välittyvät varmasti myös Sloveniaan, sillä itkevä julkkistähti haluaa nyt poistua Suomen Big Brother -talosta.

– Minä haluan vain lähteä nyt kotiin, Sandra totesi lopuksi.

Samankaltainen tehtävä on ollut käynnissä myös Sloveniassa, mutta Niko selvinnee järkytyksestä selvästi helpommalla kuin Sandra. Neitokaisen reaktioiden perusteella hän otti valehtelemisen todella raskaasti.