Aubrey O’Day saunoi alastomana – julkaisi kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija jaPlayboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa tähdittäessään Las Vegasissa Peepshow-esitystä yhdessä muiden muassa kollegansa Holly Madisonin kanssa.

Törkeän ryöstön uhriksi taannoin kotiovellaan Los Angelesissa joutunut povekas kaunotar on aiemmin julkaissut Twitter-blogissaan rantakuvia, jotka saavat nyt jatkoa saunateeman kuvalla. Verkossa julkaisemassaan kuvassa Aubrey poseeraa lauteilla alastomana toisen naisen kanssa. Katso kuva alta.

25-vuotias Aubrey O’Day on toiminut monipuolisella urallaan muiden muassa laulajana, tanssijana, näyttelijänä, lauluntekijänä ja muotisuunnittelijana. Hän on poseerannut TV Guiden lisäksi myösPlayboy ja Blender -lehtien sivuilla. Aubrey oli aiemmin mukana Danity Kane -yhtyeessä, mutta ilmoitti viime syksynä eroavansa bändin riveistä.

Aubrey O'Day