BB-Sandra jätti BB-talon – asukkaat itkivät ja Petri rietasteli kameralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -taloon kansainvälisen asukasvaihdon merkeissä viime viikon sunnuntaina Sloveniasta saapunut BB-Sandra on poistunut Suomen BB-talosta. Hän suuntaa nyt yöksi hotelliin. Varsinainen kotimatka alkaa varhain huomisaamuna.

BB-fanit voivat nähdä vilauksen slovenialaisesta julkkistähdestä Helsinki-Vantaan lentokentällä huomenna aamulla kello 05.25 maissa, jolloin Sandra saapuu kentälle.

– Kun menet lentokentällä, niin kaikki Suomen BB-fanit ovat siellä huutamassa, BB-Marika totesi.

Sandra sai lahjaksi asukkaiden maalaaman lakanan ja Nokian uuden N8-matkapuhelimen, johon asukkaat kuvasivat aiemmin sekä valokuvia että jäähyväisvideoita. Lisäksi Sandra itse kuvasi kameralla BB-talon esittelyä yhdessä asukkaiden kanssa. Videolla asukkaat innostuivat muiden muassa hyppimään makuuhuoneen sängyllä. Neitokainen kysyi asukkailta kamera kädessä myös mitä heille parhaillaan kuului.

– Pi**uhan se on aina mielessä, Petri sanoi kameralle saaden suomalaiset asukkaat nauramaan.

Sandran poistuttua erityisesti BB-Elisabet ja BB-Noora vuodattivat kyyneleitä.