Hollywood-tähtiparin hellät hetket Budabestissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme taannoin kuinka Hollywood-tähti Angelina Jolien ohjaama elokuva oli kuvauskiellossa koko Bosniassa. Viranomaiset eivät halunneet antaa tuolloin kuvauslupaa elokuvalle, koska bosnialaiset naisjärjestöt olivat olleet sitä vastaan.

Projekti on saanut kuitenkin kuvausluvan jokunen aika sitten, ja Jolie kuvaa elokuvaansa parhaillaan Budabestissa. Monet julkaisut raportoivat Brad Pittin vierailleen pariskunnan lasten kanssa kaunottaren luona Budabestissa. Perhe käväisi lähellä sijaitsevassa puistossa, ja lasten leikkiessä Jolie ja Pitt halailivat ja suutelivat tosiaan. Myös kuvauspaikalla pari nähtiin lämpimissä tunnelmissa. Katso kuvat tästä.

Angelina toimii ensimmäistä kertaa elokuvaohjaajana elokuvassa United Love Story. Mukana on bosnialainen näyttelijä Zana Marjanovic ja hän kuvailee kyseessä olevan eeppinen draama, joka taistelee vuonna 1992 käytyä sotaa vastaan. Aihealue sai kuitenkin sotauhrit jaloilleen, sillä naiset kärsivät sodan aikana runsaasti raiskauksista. Bosnian lehdistö on myös aikaisemmin tiedottanut kyseessä olevan rakkaustarina muslimiuhrin ja hänen raiskaajansa välillä, ja tämä on aiheuttanut paljon suuttumusta kansalaisissa.