Povipommia uhkaa vuosien vankeus

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkistyrkky povipommi Jordan eli Katie Price, ja hänen entinen popparimiehensä Peter Andre erosivat viime vuonna. Medioiden aktiivisesti seuraama unelma-avioliitto muuttui hetkessä likaiseksi eroriidaksi, jossa Andren osakkeet nousivat ja Pricen suosio romahti hetkessä pohjamutiin.

Daily Mail -lehti paljastaa nyt, kuinka Pricen liikennekäyttäytyminen on todettu vastuuttomaksi. Poliisien hallussa olevien todisteiden avulla nainen voidaan tuomita maksimissaan noin kahden vuoden vankeusrangaistukseen aiheuttamistaan vaaratilanteista liikenteessä. Lehden tietojen mukaan hänet tuomitaan vähintään yhdeksi vuodeksi ajokieltoon ja hän saa suuret, vielä määrittelemättömät sakot.

Povipommin kerrotaan törmänneen taannoin valokuvaajaan autollaan lähtiessään teatterin pihalta Sussexissa. Nainen on kuvattu myös muiden muassa ajamassa autollaan ja puhuvan puhelimeen samaan aikaan aviomiehensä Alex Reidin istuessa vieressä. Kaikki poliisien hallussa olevat kuvamateriaalit ja tien päällä tapahtuneet rikkomukset viittaavat naisen syyllistyneen toistuvasti vakaviin ajorikkomuksiin. Poliisi odottaakin Katie Pricen ottavan vastuun teoistaan, mikäli hän on syyllistynyt niihin.