Rocktähti kieltää osallisuutensa julkkisperheen avioeroon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme äskettäin, että teinitähti Miley Cyrusin ja country-tähti Billy Ray Cyrusin tunnettu julkkisperhe hajoaa avioeroon. Tuoreimpien tietojen mukaan äidin uskottomuus rocktähti Bret Michaelsin kanssa johti Billy Rayn erohakemukseen.

People-lehti kertoo nyt kyseisestä skandaalista uuden tiedon. Rokkari Bret Michaels kieltää nimittäin suhteen ja hänen mukaansa vain yhteistyö Miley Cyruksen kanssa toi hänet lähemmäksi perhettä. Miley teki Nothing To Lose -nimisen duettokappaleen rokkarin kanssa. Bret Michaels kertoo olleensa tekemisissä perheen kanssa vain kyseisen kappaleen takia, sillä perhe halusi sitä.

Maineikkaan Poison-yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut rocktähti Bret Michaels on nykyisin musiikkiuraansa tunnetumpi erityisesti televisiotähtenä. Hänet on nähty useampienkin realityohjelmien tähtenä, sillä hän seikkaili myös Suomen televisioruuduissa, kun rokkarille etsittiin jälleen morsianta. Yhdysvalloissa keväällä julkkisten Diili-ohjelmaan osallistunut Michaels sai kesken realitysarjan kuvausten vakavan aivoverenvuodon ja hänet kiidätettiin sairaalaan.

Vuodon lähdettä ei kuitenkaan saatu päiväkausiin paikallistettua ja moni heitti jo toivonsa teho-osastolla tiedottomana makaavan rokkarin selviytymisestä. Lopulta Bret Michaels yllätti niin lääkärit kuin muutkin aloittamalla uskomattoman nopean toipumisen. Rokkari kiidätettiin kuitenkin myöhemmin uudelleen sairaalaan vakavan sydänvian takia. Rocktähden sydämestä löydettiin reikä sen jälkeen kun hän oli valitellut tunnottomuutta vartalonsa vasemmalla puolella, vasemmassa kädessä ja kasvoissaan.

Michaels ilmoitti kuitenkin tuolloin kaikesta huolimatta haluavansa osallistua Diili-ohjelman finaaliin, jonka hän lopulta voitti. Ohjelman 250.000 dollarin palkkio ohjattiin lyhentämättömänä diabetes-säätiölle.