Playmate Jayde Nicole hyvässä rantakunnossa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kanadalainen mallikaunotar Jayde Nicole on varsin tuore tuttavuus viihdelehdissä, vaikka hän on ollut jo parin vuoden ajan mukana monissa äänestystuloksissa ja kauneuslistauksissa. Hänen läpimurtonsa tapahtui vuonna 2008, kun hän sai arvostetun Playmate of the Year -tittelin.

Taannoin tumma kaunotar on ikuistettiin julkkisjuhlissa harvinaisen niukkaan pikkumustaan pukeutuneena. Nyt mallikaunotar on kuvattu upeisiin vihreisiin bikineihin sonnustautuneena rannalla. Samalla myös hänen alavatsansa Respect-tatuointi oli hyvin esillä. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Jayde Nicole aloitti malliuransa jo kuusivuotiaana lapsena poseeraamalla mainoksissa. Varsinainen ura urkeni kuitenkin 15-vuotiaana, kun Jayde kiinnitettiin torontolaisen mallitoimiston listoille. Sittemmin hän on tehnyt varsin menestyksekästä malliuraa, mutta pysytellyt poissa kohuotsikoista. Playboy-lehden kuvien myötä hän tuli tammikuussa 2007 kuitenkin tunnetuksi ympäri maailmaa.