Strippari paljasti: Mel B harrasti ryhmäseksiä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kertoimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, vahvisti eroavansa aviomiehestään Stephen Belafontesta ja palaavansa Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Britanniaan. Tuolloin avioeron syitä ei kerrottu, ja sittemmin ero onkin jo ehditty perumaan.

Nyt The Hollywood Gossip -julkaisu kertoo pariskunnan harrastaneen nyt ryhmäseksiä australialaisen stripparin kanssa. Kyseinen strippari ei ole paljastanut henkilöllisyyttään, mutta hän kertoo meheviä yksityiskohtia vierailustaan Mel B:n ja tämän miehen Stephen Belafonten hotellihuoneistossa Australiassa.

– He eivät maksaneet minulle seksistä mitään, mutta se oli silti uskomaton tilaisuus ja halusin käyttää sen hyväksi. Eräs heidän henkivartijoistaan tuli puhumaan minulle, sillä hänen tehtävänään oli välittää pariskunnan kutsu. Enkä kadu seksiä heidän kanssaan, sillä kokemus oli todella kiva, nainen kertoi The Hollywood Gossip -julkaisulle.