Kovia kokenut Mischa Barton saa oman realityshown

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huonon työtilanteensa ja selluliittiongelmansa vuoksi otsikoissa viime aikoina ollut näyttelijä Mischa Barton oli vielä vuosi sitten tarkkaan seurattu muoti-ikoni, mutta sitten päihdeongelmainen kaunotar tarttui pulloon ja joutui pian pakkohoitoon sairaalan psykiatriselle osastolle.

Suositusta O.C. -televisiosarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Barton on nyt saamassa oman realitysarjan. Asiasta uutisoi Yahoo! News -julkaisu kertoen samalla kuvausten olevan parhaillaan jo käynnissä Los Angelesissa, sillä kaunottaren on havaittu liikkuvan kaduilla kuvaajaryhmän kanssa.

Mischa Bartonin oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton on kuitenkin onnistunut saamaan itselleen lisää töitä, sillä tänä vuonna hänet tullaan näkemään peräti neljässä leffaroolissa.