Anne Hathaway: ”Seksikohtaukset Gyllenhaalin kanssa olivat kivuliaita”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-näyttelijätär Anne Hathawayn menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Näyttelijättären parhaillaan vankilassa istuva entinen poikaystävä lähetteli tähdelle keväällä häirikkökirjeitä, jotka hankaloittivat näyttelijättären elämää.

Kaunotar tullaan näkemään pian Love And Other Drugs -elokuvassa kiihkeissä seksikohtauksissa yhdessä näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa. Kyseinen elokuva tulee ensi-iltaansa joulukuussa, ja sen kuvaillaan olevan pullollaan alastomuutta. E! Online raportoi Hathawayn kertoneen kyseisen elokuvan seksikohtauksien olleen hauskoja, mutta samalla myös kivuliaita.

– Hypimme ja pompimme Jaken kanssa paljon kyseisessä elokuvassa ilman vaatteita ja siksi sain herkästi mustelmia ja ruhjeita muiden muassa polviin. Rooli oli täten kivulias ja pidimme erilaisia peiteteippauksia mustelmien takia, Hathaway kertoi E! Online -julkaisulle.