Brad Pitt saa luodin päähänsä Angelinan elokuvassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa, mutta projekti on joutunut useita kertoja ongelmiin erinäisistä syistä. Kuvaukset jouduttiin jo kertaalleen siirtämään Bosniasta Unkariin, ja niiden takaisin siirtämistä ovat vaikeuttaneet turvallisuusongelmat.

Angelina Jolie on nyt Celebuzz-julkaisun mukaan järjestänyt elokuvaansa sivuroolin miestään Brad Pittiä varten. Pitt tullaan näkemään sotilaana hyvin pienessä roolissa, sillä hän saa nopeasti luodin päähänsä. Pitt ottaa kyseinen minimaalisen roolinsa vakavasti, vaikka se tuskin älyttömästi kasvattaa elokuvalle ennakoitua tuottoa.

Kyseinen elokuva on saanut paljon kritiikkiä Bosniassa, sillä leffan juoni ei ilahduta sodassa olleen maan naisia. Elokuva tulee olemaan nimittäin kertomus bosnialaisen naisen ja sotilaan rakkaussuhteesta ja kansalaisjärjestöt ja media vastustavat kuvauksia muiden muassa elokuvassa tapahtuvien raiskauksien takia.