64-vuotias Cher paljasteli nolosti ensi-illassa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman suurimpien tähtien joukkoon jo vuosikymmenten ajan lukeutunut Cher tunnetaan erityisesti siitä, että hän yrittää tavoitella nuorekkuutta kaikin mahdollisin tavoin ja siitä että hän pitää itseään huomattavasti nuorempien miesten seurasta niin siviilissä kuin makuuhuoneessakin.

Ikääntymisen merkkejä vastaan ei voi kuitenkaan loputtomasti taistella. Vaikka taitavalla meikillä näitä merkkejä voidaankin peittää, paljastuu totuus viimeistään kun tähti ikuistetaan meikittömänä. Näin tapahtuikin viime keväänä. Tällä kertaa 64-vuotias Cher on kuvattu juhlistamassa Burlesque-elokuvan ensi-iltaa. Hänen asuvalintansa oli ehkä elokuvan teeman mukainen, mutta muuten hieman tahditon.

Kerroimme viime syksynä kuinka laulajatähti Cher paljasti tyttärensä Chastity Bonon vaihtavan sukupuoltaan ja nimeään. Nyt jälkikasvu on saanut viimein virallistettua operaationsa ja on siis jatkossa virallisesti mies. Cherin ja Sonnyn 41-vuotias lapsi on nyt viralliselta nimeltään Chaz Bono.

Cher(Kuva: BANG Showbiz)