Hiphop-tähti Justin Bieberille: ”Älä seurustele fanisi kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-musiikin saralla supertähdeksi noussut Usher on yksi teinitähti Justin Bieberin merkittävimmistä taustavoimista. Nyt hieman kokeneempi artisti on ohjeistanut maailman suosituinta teinitähteä seurustelun saloista.

Usher on nimittäin kertonut 16-vuotiaalle Bieberille, että tämän tulee nauttia kovalla työllä ansaitusta suosiostaan täysin rinnoin, mutta siitä huolimatta ei kannata ryhtyä seurustelemaan fanin kanssa. Usher kertoo kommenttinsa perustuvan omiin huonoihin kokemuksiinsa, joiden perusteella faneihin kannattaa pitää edes jonkinlainen turvaväli.

– Kerroin Justinille, että hänen täytyy rakastaa kaikkia fanejaan, mutta olla rakastumatta heihin. En voi sanoa ettenkö olisi koskaan seurustellut fanini kanssa, mutta se ei ollut hyvä idea. Kerroin Justinille, että hän on faneille fantasia ja että se täytyy pitää mielessä, Usher kertoi Hollywood Reporterin mukaan.