Laulajatähti uhoaa vankilassa: ”Olen väsynyt ja kyllästynyt tähän kaikkeen”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-tähti T.I. joutui taannoin takaisin liittovaltion tuomioistuimeen Atlantaan. Artisti pidätettiin nimittäin äskettäin Kaliforniassa huumeiden hallussapidosta, eli hän rikkoi ehdonalaisensa sääntöjä. Hänet passitettiin kyseisen rikkomuksen vuoksi takaisin vankilaan 11 kuukaudeksi.

Daily Mail -julkaisu kertoo miehen avautuneen nyt karmeista vankilaoloistaan faneille kotisivuillaan. Tähti joutuu elämään kaltereiden takana kuten muutkin vangit, eli ilman erityiskohteluita. Esimerkiksi puheluita sallitaan 300 minuutin verran kuukaudessa. Myös suihkuun mennään vain silloin, kun muutkin peseytyvät.

– En tiedä kuinka tämä tulee vaikuttamaan elämääni tulevaisuudessa, mutta olen väsynyt ja kyllästynyt tähän kaikkeen. Olisi ollut helpompaa suorittaa kerralla 5 – 10 vuoden tuomio, kuin palata toistuvasti tänne pikkutuomioiden takia menneinä 15 vuotena elämässäni. Tämä tulee olemaan ehdottomasti viimeinen vierailuni täällä, T.I. raivosi kotisivuillaan.

Artisti sai alunperin tuomion aserikoksesta vuonna 2009, kun hän yritti ostaa laittomia konekivääreitä ja äänenvaimentimia. Hänet päästettiin ehdonalaiseen vankilassa istutun tuomion jälkeen, mutta yllä mainittu huumeiden hallussapito Kaliforniassa koitui hänen kohtalokseen.