Rihannan hakannut artisti kärsii edelleen tuomiotaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Helmikuussa 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan sairaalakuntoon pahoinpidellyt hiphop-tähti Chris Brown tuomittiin elokuussa 2009 viiden vuoden ehdolliseen vankeuteen ja 180 päivän yhdyskuntapalveluun sekä viideksi vuodeksi Rihannan lähestymiskieltoon.

Breaking News -julkaisu raportoi miehen suorittavan parhaillaan yhdyskuntapalveluaan upeasti, sillä Los Angelesin tuomioistuimen tuomari Patricia Schnegg kehuu artistia vuolain sanoin. Tuomari on kertonut Brownin suorittavan yhdyskuntapalveluaan hienosti ja ottaen vastuuta palvelupaikalla häneltä vaadituista asioista. Mies tottelee täysin kiitettävästi oikeuden hänelle langettamia määräyksiä ja hän on täten esimerkillinen yhdyskuntapalvelija.

Chris Brownilla on myös lähestymiskielto Rihannaan ja hän on toistuvasti rikkonut kieltoa ottamalla yhteyttä tähän. Nyt tilanne on kuitenkin rauhoittunut ja siihen vaikuttanee oikeuden tiukka tiedotus miehelle: seuraava yhteydenotto voi passittaa hänet vankilaan viideksi vuodeksi ilman pääsyä ehdonalaiseen.