Justin Bieber täysin ylivoimainen American Music Awards -gaalassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on varastanut miljoonien teinityttöjen sydämet ja aiheuttanut esiintymisillään kaaosta ympäri maailmaa. Pojan menestys toi tälle nyt yllättäviä palkintoja, joista hän saa olla todella ylpeä.

X17 Online -julkaisu raportoi Bieberin olleen uskomattoman hallitseva voittaja American Music Awards -gaalassa Los Angelesissa. Bieber kuittasi nimittäin itselleen ykkössijan sarjoissa Artist of The Year, T-Mobile Breakthrough Artist, Favorite Male Artist Pop or Rock ja Favorite Album Pop or Rock.

Yleisö päätti palkintojen saajat ja muiden muassa hiphop-legenda Eminem hävisi Bieberille. Näin kävi myös Ke$halle, Lady Gagalle ja Katy Perrylle. Teinityttöjen lempitähti voitti nimittäin jokaisen kategorian, joihin hän osallistui. Bieber teki samalla historiaa sijoituksillaan, sillä hän on kaikkien aikojen nuorin artisti, joka on pystynyt moiseen.