70-vuotias seksipommi puolta nuoremman näköinen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvamaailman listaukset saivat maaliskuussa uutta materiaalia, kun leffoissa nähdyt kissatappelut listattin tuolloin paremmuusjärjestykseen Manolith-sivuston toimesta.

Parhaaksi kissatappeluksi rankattiin Raquel Welchin ja Martine Beswickin esihistoriallinen riitely One Million Years B.C. -elokuvassa. Näyttelijätär bongattiin nyt päivällisellä Los Angelesissa ja hän herätti huomiota nuorekkaalla ulkonäöllään, sillä 70-vuotias tähti näyttää merkittävästi ikäistään nuoremmalta.

Raquel Welch on amerikkalainen näyttelijä, joka saavutti jo teini-iässä menestystä kauneuskilpailuissa. Tieteiselokuva Fantastinen matka nosti hänet lopulta tähdeksi. Welchin tähdittämät elokuvat eivät koskaan osoittautuneet kuitenkaan kassamagneeteiksi, mutta siitä huolimatta Welch kohosi yhdeksi 1960- ja 1970-lukujen nimekkäimmistä seksisymboleista.