Seksiaddikti Tiger Woods paljasti syyn ongelmiinsa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen vuoden kohutuin julkkisten aviero tapahtui, kun golf-tähti Tiger Woods jäi viime syksynä kiinni uskottomuudesta lukuisten naisten kanssa. Ei siis ole ihme, että hänen ruotsalaissyntyinen vaimonsa Elin Nordegren päätti hakea miehestä avioeroa.

Woodsin avioero tuli maksamaan tälle noin 110 miljoonaa dollaria, joten avioliiton ulkopuoliset suhteet tulivat hänelle kalliiksi. Newsweek-julkaisu kertoo miehen syyttävän nyt golfia seksiaddiktiostaan, sillä Woodsin mukaan upea ura on suurimpana syynä hänen ongelmiinsa.

– Golf ja menestys kyseisessä lajissa saivat minut itsekeskeiseksi. Omavaraisuus sai minut myös kuvittelemaan, että voisin voittaa koko maailman. Tunnen tällä hetkellä kipua sielussani ja sen kanssa eläminen on vaikeaa. Poikani Charlie ja tyttäreni Sam onneksi tekevät elämästäni edes hiukkasen elämisen arvoista, mies pohti Newsweek-lehdelle.