Johanna Tukiaisen hurja rahastus – myy ökykalliita lippuja häihinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen viettää parhaillaan kiireistä pikkujoulukautta, mutta samalla hän kauppaa yhä ahkerasti omia ja tanssiryhmänsä esiintymisiä. Keikkakalenterissa näyttää siis olevan vielä tilaa.

– Perjantain Veikkolan Ravintola Vesperin keikka meni ihan loistavasti ja lauantain Järvenpään keikan ravintoloitsija oli niin innoissaan, että buukkasi minulle jo uuden keikan samaiseen paikkaan Ravintola Esperanceen, Johanna hehkuttaa blogissaan.

Nyt Tukiainen kirjoittaa blogissaan myös tulevista talvihäistään, joita juhlitaan 26. helmikuuta Lapissa. Johannan tuleva aviomies Arto Länsman keksi kaupata julkkisparin häihin myös lippuja halukkaille. Johanna kertoo tarjolla olevan kahdenlaisia lippuja. Fanilippu maksaa 150 euroa ja sisältää sisäänpääsyn häihin ja tervetuliasidrinkki Saariselän Tunturihotellissa. HIntavampi 250 euron lippu sisältää myös seisovan pöydän ja majoituksen samaisessa hotellissa.

– Häiden teemana on siis satumainen talvimaa sekä jääkuningatar tyyli. Se on yksi lempielokuvani suomalaisista leffoista, se vanha Jääkuningatar. Minusta se on ihan loistavasti tehty. Häissämme pääsee nauttimaan ainutlaatuisesta Winter Wonderland tunnelmasta, johon kuuluu mm. upeat jenkkityyliset tunnelmavalaistukset, Johanna paljastaa hääsuunnitelmistaan.