Mitä ihmettä? Teinitähti Justin Bieber taantui kuusivuotiaan tasolle – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on 16-vuotias teinipoika, jonka ääntä on kuvailtu monien supertähtienkin taholta hieman naismaiseksi. Nuorelle popparille ominainen lauluääni on kuitenkin parhaillaan muuttumassa, sillä ikä tuo tullessaan äänenmurroksen. Aivan kaikki muukaan ei näytä olevan tällä hetkellä kunnossa.

Daily Mail -julkaisu raportoi nimittäin pojan käyttäytyvän vielä varsin lapsellisella tavalla, sillä Lontoon Mayfair-ravintolassa nähty Bieber ilmeili, päristeli huulillaan ja leikki leluillaan kuin kuusivuotias lapsi. Bieberille oli myös taiteiltu mustekynällä viikset ja silminnäkijöiden mukaan mikään hänen olemuksessaan ja teoissaan ei viitannut tämän olevan jo 16-vuotias tähti. Myös Bieberin henkivartija sai osakseen pojan oikkuilusta.

Parhaillaan Eurooppaa kiertävä teinitähti vieraili äskettäin Britannian X Factor -realityohjelmassa, jossa hän esitti koosteen tunnetuimmista kappaleistaan. Nyt nuori mies on ehtinyt jo Espanjaan saakka, ja sieltä hän sai tuliaisiksi kotinsa seinälle kultalevyn My Worlds -levyn 30.000 kappaleen myynnistä.