Johanna Tukiainen hämmentää: ”Olen väärällä planeetalla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on viime viikkoina kertonut innokkaasti hääsuunnitelmistaan, sillä taannoisesta keskenmenostaan huolimatta hän aikoo astella helmikuussa alttarille Arto-miesystävänsä kanssa. Tuore viesti kuitenkin hämmentää.

Johannan ja Arton suhde on ollut tähän saakka myrskyisä. Tänään Johanna on jälleen julkaissut blogissaan hämmentävän kirjoituksen, jonka perusteella voitaisiin mahdollisesti vetää johtopäätös siitä, että suhteessa ei ole kaikki kunnossa. Hän nimittäin kertoo etsivänsä edelleen elämänsä prinssiä.

– Uskon että minulle on olemassa paljon parempi elämä, mitä tällä hetkellä elän. Elän erittäin onnellista elämää täynnä rakastavia ihmisiä, mutta en usko että tämä on se elämä, johon minut on tarkoitettu. Minulle on luvassa jotain paljon suurempaa ja mahtavampaa, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

– Olen tällä hetkellä väärällä planeetalla, mutta pääsen vielä oikeaan osoitteeseen. Elämäni prinssi ei ole tullut vielä vastaan. Tai ehkä tuli jo eletyssä elämässäni, olin vain typerä etten ymmärtänyt sitä.