Christina Aguilera: ”Nainen ei voi koskaan olla liian seksikäs” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera on ollut parin viime vuoden ajan hieman alavireessä ainakin ammatillisessa mielessä, sillä neitokaisen äänitteet eivät ole menestyneet ihan aikaisempian julkaisujen tapaan. Poptähden tuorein Bionic-albumi jäi taannoin monien muiden levyjen jalkoihin.

Christina Aguilera nähdään juuri ensi-iltansa saaneessa Burlesque-elokuvassa, joka on samalla myös naisen debyytti valkokankaalla. Iso-Britannian ensi-illassa supertähti kertoi Daily Mirror -julkaisulle elokuvan teeman burlesque-tyylin olevan luonteeltaan roisia, mutta samalla se antaa myös naiselle oikeuden tuntea itseluottamusta omasta kehostaan. Aguileran mukaan tämä luottamus on nähtävissä elokuvassa.

– Nainen ei voi koskaan olla liian seksikäs, ja burlesque-tanssi valtuuttaa naisen tuntemaan niin. Tämä elokuva oli ensimmäinen esiintymiseni valkokankaalla ja sen takia minua pelotti ja jännitti. Uusia haasteita ilmeni koko ajan, mutta samalla tämä kaikki oli kuitenkin uskomatonta aikaa ja pystyin onneksi keskittymään rooliini, Aguilera kertoi.

Samaisen elokuvan ensi-illassa Christinan paljastava asu kiinnosti yleisön ja valokuvaajien lisäksi myös elokuvan ohjaajaa, joka kuvattiin tuijottamassa antaumuksella supertähden rintoja.