Elokuvatähti murhayrityksestä elinkautiseen vankeuteen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viiden vuoden takaisessa The 40 Year Old Virgin –hittileffan pääosissa nähtiin muiden muassa Steve Carell, Paul Rudd, Elizabeth Banks ja Shelley Malil, joista viimeksi mainittu Shelley Malil jatkoi uraansa muiden muassa Rajattu Maa -elokuvassa ja ääniroolissa Medal Of Honor: Rising Sun – videopelissä.

Näyttelijän fanit ovat ihailleet miehen näyttelijäsuorituksia, mutta nyt hän on mennyt liiallisuuksiin siviilimaailmassa. Associated Press nimittäin tiedottaa miehen tulleen torstaina tuomituksi elinkautiseen harkitusta murhayrityksestä ja pahoinpitelystä tappavalla aseella. Rikoksen uhrina oli tähden ex-tyttöystävä Kendra Beebe.

Puukotus tapahtui kaksi vuotta sitten seurauksena siitä, kun Malil näki Beeben toisen miehen kanssa. Malil kiisti syyllisyytensä aikaisemmin sillä, että kyseinen puukotus tapahtui vahingossa. Nyt hänet nähtiin kuitenkin nöyränä ja katuvaisena oikeudessa.

– Anteeksi Beebe tekoni vuoksi. Menen mielelläni vankilaan, sillä olen ansainnut tuomioni. Ex-tyttöystäväni ei puolestaan ansainnut sitä, mitä tein hänelle ja en voi edes kuvitella mitä hän on käynyt läpi. Olen valmis tekemään kaikkeni sen eteen, että saan hyvitettyä väärän tekoni hänelle, Shelley Malil kertoi Associated Press –julkaisun mukaan.