Nicole Coco Austin ikuisti belfien

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin on viime aikoina onnistunut nousemaan kerta toisensa jälkeen otsikoihin julkaisemalla rohkeita kuvia verkossa. Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tulleen uhkean kaunottaren kuvia on tosin lähes yhtä usein poistettu eri verkkopalveluista liian seksikkäinä.

Tällä kertaa Coco esittelee verkossa valtavaa takapuoltaan, joka on tosin monille tuttu jo neitokaisen aikaisemmista kuvista. Kuvatekstissä hän toivottaa faneilleen ”onnellista tangatorstaita”.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.