Anna Kournikova biletti pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tenniskaunotar Anna Kournikova on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa, vaikka hän onkin jo jättänyt aktiiviuransa. Venäläiskaunotar on jatkanut julkista uraansa muiden muassa mallintöillään ja hyväntekeväisyydellä. Nyt hän on vaihtanut kuitenkin hetkeksi vapaalle.

Venäjän Cosmopolitan-lehden kannessa ja Capitol Magazine -lehden sivuilla äskettäin poseerannut kaunotar on nyt kuvattu nauttimassa rock-konsertista ruskeaan nahkatakkiin ja mustaan minihameeseen pukeutuneena. Hän ei uskaltautunut aivan yleisön sekaan, vaan tanssi villisti miksauskopin aidan takana. Myöhemmin kaunotar kuitenkin poseerasi myös fanikuvissa.

Anna Kournikova on seurustellut jo vuosien ajan latinolaulaja Enrique Igleasiasin kanssa. Viime vuonna pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta julkkispari itse tyytyi vain naureskelemaan moisille väitteille. Enrique ja Anna eivät kuitenkaan ole enää hetkeen poseeranneet yhdessä esimerkiksi julkkisjuhlissa. Siksi parin suhteen nykytilasta ei ole varmaa tietoa. Kesälomansa he viettivät ainakin tiiviisti yhdessä.