Kari Tapio kertoo elämästään MTV3-kanavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljattain edesmennyt Kari Tapio antoi keväällä 2010 haastattelun Päiviö Pyysalolle ja se esitetään My Way Kari Tapio -ohjelmassa MTV3-kanavalla 9. tammikuuta 2011. Haastattelussa Kari Tapio kertoo omin sanoin elämänsä eri vaiheista – lapsuudestaan, ystävistään ja urastaan suomalaisen viihdetaivaan tähtenä.

Päiviö Pyysalo muistelee Kari Tapion haastattelemista lämmöllä.

– Se oli itselleni 41-vuotisen urani toiseksi viimeinen työ. Jäin eläkkeelle toukokuussa. Koska olin tuntenut Klabbin niin monien vuosien ajan, ei ollut vaikeuksia saada häntä studioon. Olimme tehneet edellisen kerran yhteistyötä vuonna 2008, jolloin ohjasin Kari Tapion, Jorma Kääriäisen ja Paula Koivuniemen suurkonsertin Vihdoinkin.

– Itse haastatteluun Klabbi tuli oikein hyväntuulisena ”Kysy ihan mitä vaan” -fiiliksellä. Tunnelma koko haastattelun ajan oli rento. Karinhan ei ole koskaan tarvinnut vetää mitään roolia. Haastattelu keskittyi nimenomaisesti hänen työhönsä ja uraansa. Reilut pari tuntia kestäneen haastattelun jälkeen hän poistui studiosta tyytyväisenä ja naureskellen. Itselleni jäi mielikuva, että taiteilija on erittäin hyvässä vedossa ja tulevaisuus työntäyteinen.