Tom Cruisen eroväitteissä sittenkin perää?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywoodin erobuumi saa lähes joka viikko uusia uhreja ja eilen uutisoitiin tähtipari Tom Cruisen ja Katie Holmesin erosta. Amerikkalainen Star!-viihdelehti julkaisi uutisen, jonka todenperäisyys tosin ole välttämättä kovinkaan vankalla pohjalla. Tuoreet kuvat puhuvat kuitenkin omaa kieltään väitteiden puolesta.

Pariskunnan kerrotaan lounastaneen II Cantinori -ravintolassa New Yorkissa. Lounaalla juhlistettiin Katie Holmesin 32-vuotissyntymäpäivät, mutta tähti itse ei näyttänyt olevan juhlatuulella. Kuvissa nähdään väsyneen näköinen Holmes, joka kulkee Cruisen rinnalla vältellen katsekontaktia.

Heidät nähtiin myös päivää aikaisemmin lounaalla ABC Kitchen -ravintolassa ja sielläkään Katie ei näyttänyt olevan aivan oma pirteä itsensä. Surille vierailu New Yorkissa oli kuitenkin mieluisa, sillä pikkutyttö pääsi katsomaan Pähkinänsärkijä-balettiesityksen. Hän pääsi myöhemmin takahuoneessa yhteiskuviin tanssijoiden kanssa.