Tom Cruisen eroväitteissä sittenkin perää?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywoodin erobuumi saa lähes joka viikko uusia uhreja ja eilen uutisoitiin tähtipari Tom Cruisen ja Katie Holmesin erosta. Amerikkalainen Star!-viihdelehti julkaisi uutisen, jonka todenperäisyys tosin ole välttämättä kovinkaan vankalla pohjalla. Tuoreet kuvat puhuvat kuitenkin omaa kieltään väitteiden puolesta.

Pariskunnan kerrotaan lounastaneen II Cantinori -ravintolassa New Yorkissa. Lounaalla juhlistettiin Katie Holmesin 32-vuotissyntymäpäivät, mutta tähti itse ei näyttänyt olevan juhlatuulella. Kuvissa nähdään väsyneen näköinen Holmes, joka kulkee Cruisen rinnalla vältellen katsekontaktia.

Heidät nähtiin myös päivää aikaisemmin lounaalla ABC Kitchen -ravintolassa ja sielläkään Katie ei näyttänyt olevan aivan oma pirteä itsensä. Surille vierailu New Yorkissa oli kuitenkin mieluisa, sillä pikkutyttö pääsi katsomaan Pähkinänsärkijä-balettiesityksen. Hän pääsi myöhemmin takahuoneessa yhteiskuviin tanssijoiden kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat