Beckhamien joululahjat: kristallikoristeltu iPad ja kullatut kuulokkeet

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Jalkapallotähti David Beckham on tullut maailmalle tutuksi loistokkaasta urastaan pelikentillä. Julkisuudessa alati vaimonsa Victorian kanssa paistatteleva urheilutähti palkittiin myös äskettäin Lifetime Achievement Award -palkinnolla BBC:n Sports Personality of the Year -palkintogaalassa.

Tuleva joulu on myös Beckhamin perheelle juhlaa, sillä Victoria ja David ovat aikeissa hankkia toisilleen hulppeat lahjat. Lähde paljasti Daily Star –julkaisulle Victorian ostaneen miehelleen noin 1.800 euron arvoiset kullatut kuulokkeet. David puolestaan haluaa antaa vaimolleen muotisuunnittelijan luoman kristalleilla koristellun valkoisen iPad-laitteen. Myös kalliit kaiuttimet kuuluisivat pakettiin.

– David ja Victoria haluavat tehdä asioita tyylikkäällä tavalla. Siksi kyseiset lahjat ovat tuollaisia. Heillä on jo kaikkea, mitä rahalla voi saada. Tämän joulun lahjat ovat sen takia hiukan erilaisia, sillä niihin on nähty vaivaa. Myös lapsille on luvassa jotain erityistä, sillä Brooklyn, Romeo ja Cruz saavat mustat hematiiteilla koristellut Dr.Dre -kuulokkeet CrystalRocista, lähde kertoi Daily Star -julkaisulle.