Tämän takia Eva Mendesistä ei tullut nunnaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Tämän vuoden Katastrofikytät-komediaelokuvassa nähty Eva Mendes on tullut aikaisemmin tutuksi muiden muassa mallinurastaan Calvin Kleinilla. Kaksi vuotta sitten kaunotar poseerasi Kleinin hajuvesimainoksessa puolialastomana.

Eva Mendesillä on ollut lapsuudessaan toive, joka ei kuitenkaan voinut toteutua. Mendes halusi ryhtyä nimittäin nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Perhe kasvoi vähävaraisessa taloudessa ja Mendes oli tästä surullinen. The Sun –lehden haastattelema tähti kertoi lapsuudestaan ja kyseisestä särkyneestä unelmasta tarkasti.

– Halusin lapsena nunnaksi, mutta halusin ostaa myös talon ja auton äidilleni. Hoin hänelle aina tekeväni sen kun olen kasvanut aikuiseksi. Siskoni kysyi minulta, että miten aion täyttää lupaukseni. Hän kertoi myös, etteivät nunnat saa palkkaa. Silloin unelmani kuoli. Tunnen vieläkin suurta kiitollisuutta äitiäni kohtaan ja minua harmittaa etten voi antaa enää mitään takaisin. Panostan nyt vuorostaan omaan perheeseeni sekä hyväntekeväisyyteen, Eva Mendes kertoi The Sun –lehdelle.

Naisen hyväntekeväisyyden kohteena on Elysium-taideterapia. Kyseistä terapiaa käytetään hoitomuotona lastensairaalassa ja sen on havaittu olen lapsille suureksi avuksi. Taideterapia auttaa lasta parantamaan itseään erilaisten ilmaisukeinojen avulla.