Christina Ricci tekee paluun

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Entinen lapsitähti Christina Ricci näyttäytyi viime syksynä useaan otteeseen bikinikuvissa, ja hän on koristanut viihdelehtiä senkin jälkeen ahkerasti, vaikka työrintamalla menestystä ei olekaan viime aikoina juuri siunaantunut. Nyt kaunottarelta on kuitenkin luvassa pitkästä aikaa uutta tuotantoa valkokankaalle.

Kyseessä on Bel Ami –elokuva, jossa Riccin rinnalla nähdään muiden muassa Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas ja Colm Meaney. Ricci kehui nyt Rachael Rayn televisio-ohjelmassa Pattinsonin suutelutaitoja. Nainen kertoi Pattinsonin olevan todella hyvä suutelija, joten Pattinsonin tyttöystävä Kristen Steward saa olla onnellinen poikaystävästään. Pattinson sai osakseen muitakin kehuja kollegaltaan Ricciltä.

– Hän osaa kyllä suudella. Tämän lisäksi Robert on ihana ihminen. Hän muistuttaa hiukan parhaan ystäväni pikkuveljeä, kun tämä oli vielä kasvuiässä. Robert on yhtä hassu ja hauska kaveri. Hän tekee myös pilaa itsestään jatkuvasti. Nauroimme kuvauksissa todella paljon. Ihailen häntä suuresti, Christina Ricci kertoi Rachael Raylle.