Hollywood-kaunottaret seksikkäinä tonttuina – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Joulu on antamisen ja saamisen aikaa. Lahjavuori kasvaa kuusen alla ja lapset odottavat aattoa malttamattomina sormet syyhyten. Samalla tavalla joulua odottaa myös Paris Hilton, joka julkaisi vastikään itsestään varsin näyttävän joulukortin.

Tuoreessa kuvagalleriassa supertähtiä nähdään jouluisissa tonttu- ja pukkiasuissa. Joututunnelmasta nauttivat muiden muassa Arnold Schwarzenegger, Heidi Klum, Justin Bieber, Justin Long, Mariah Carey ja Christina Ricci. Toimintatähti Schwarzenegger nähtiin ojentelemassa lahjoja ja yksi tähdistä esiintyi jopa pukkina. Mariah Careyta on puolestaan kutsuttu joulutähdeksi jo monien vuosien ajan, sillä nainen rakastaa joulua ja on tuottanut monia joululevyjä markkinoille kyseisen juhlakauden aikana. Tähden tuorein joululevy on myös yksi kuunnelluimmista levyistä Yhdysvalloissa.

Oman kortensa juhlakauteen kantoi myös Kardashianin julkkisperhe. Perhe julkaisi äskettäin nimittäin perinteisen joulukorttinsa. Kortissa nähdään upea perhe vanhan Hollywoodin glamour-tyylisissä vaatteissa. Kim Kardashian edustaa itseään tiukassa hameessa, joka paljastaa neitokaisen kuntokuurin menneen perille. Tähdeltä on nimittäin kadonnut muutama sentti pepusta, jonka avulla hän on aikoinaan noussut kuuluisuuteen.