Julkkisten katsotuimmat seksivideot Top10

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan on viihdemaailmassa tehty monenlaisia listauksia. Samalla myös muiden muassa julkkistähtien verkkoon vuotaneiden seksivideoiden Top10-lista on selvitetty. Listan ykkösenä pysytteli edelleen vuosia sitten julkaistu video.

Vuonna 2010 verkkoon päätyi monia uusia nakuiluvideoita, mutta yllättäen Paris Hiltonin vuosia vanha nakuiluvideo pysytteli niistä huolimatta edelleen katsotuimpana. Toiseksi katsotuin julkkiskaunottarien nakuvideo oli Lindsay Lohanin hieman tuoreempi Machete-elokuvan paljasteluvideo, kun kolmanneksi sijoittui erityisesti Britanniassa suurta suosiota nauttivan Gemma Atkinsonin vastaava tuotos.

Viiden katsotuimman videon joukkoon mahtuivat edellä mainittujen lisäksi vielä Pamela Andersonin aamuherätys ja Kim Kardashianin verkkoon vuotanut paljasteluvideo. Kymmenen joukossa oli myös muiden muassa Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson.