Lindsay Lohanin pahoinpitelykohu paisuu – nyrkistä saanelle potkut

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kohujulkkis Lindsay Lohan on taistellut jo useiden vuosien ajan henkilökohtaisten ongelmiensa parissa erityisesti päihderiippuvuutta vastaan. Hän on istunut sen takia jo kaksi kertaa vankilassa, ja kolmas kerta on nyt oven takana.

Eilen julkkistähden kerrottiin käyneen fyysisesti käsiksi Betty Ford –klinikan työntekijään. Kyseinen työntekijä Dawn Holland on nyt erotettu kyseisen klinikan toimesta, koska hän rikkoi luottamuksellisia ohjeita vuotamalla salaisia asiakirjoja ja kertomalla tapahtuneesta lehdistölle.

– Lohan tuli iltariennoiltaan takaisin laitokselle kymmenen minuuttia myöhässä. Haistoin hänen hengityksessään alkoholia, jonka käyttö on häneltä ehdottomasti kiellettyä. Vaadin häntä puhallustesteihin, jolloin hän kävi minun päälleni. Minulla on nyt asianajaja, joka hankkii uusia raportteja tapahtuneesta. Myös minun erottamistani tutkitaan, Dawn Holland kertoi TMZ-julkaisulle.

TMZ maksoi hänelle tiedoista 10.000 dollarin vinkkipalkkion. Lindsay Lohanin ehdonalainen on voimassa vuoden 2011 elokuuhun saakka, joten pieninkin lain rikkominen passittaa Lohanin puoleksi vuodeksi vankilaan. Mikäli tuomari katsoo Lohanin syyllistyneen vieroitushoitolassa pahoinpitelyyn, istuu hän mahdollisesti jopa elokuuhun saakka kaltereiden takana.