Peppujulkkis erosi – ja löysi heti uuden julkkiskullan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muhkeilla muodoillaan ja alastonkuvillaan alunperin julkisuuteen noussut Kim Kardashian on yksi niistä harvoista realitytähdistä, jotka ovat saaneet tehtyä itsestään niin sanotun oikean julkkiksen. Kaunottaren tilipussi on myös realitymaailman muhkein.

Kim Kardashian liitettiin taannoin Halle Berryn ex-mieheen Gabriel Aubryyn. Kardashian kuvattiin tuolloin seuraamassa Los Angeles Lakersin peliä kyseisen miehen seurassa. Lähde paljasti muiden muassa US Magazine –julkaisulle kyseessä olevan pariskunnan etukäteen suunniteltu paljastus suhteesta. Nyt asiasta on tullut kuitenkin uutta tietoa People-lehdelle, sillä lähde kertoi suhteen kariutuneen nopeasti.

–  He ovat vielä puheväleissä, mutta vain ystävinä. He tajusivat sen olevan ehkä parempi ratkaisu heidän kohdallaan. Kimillä on ollut myös peliä jo jonkin aikaa New Jersey Nets –pelaaja Kris Humbriesin kanssa. He ottavat kaiken hitaasti, mutta heillä on hauskaa yhdessä. He ovat myös suudelleet. Kim on kuitenkin edelleen sinkku ja se status ei muutu hetkessä, lähde kertoi.