Ozzy Osbourne Lady Gagasta: ”Haluaisin oksentaa!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Legendaarinen heavytähti Ozzy Osbourne on tullut nuoremmankin yleisön keskuudessa tunnetuksi viimeistään perhettään seuranneesta The Osbournes -realityohjelmasta. Artisti paljasti taannoin yrittäneensä iskeä naisia pyytämällä heiltä lupaa televisionkatseluun naisen kotona.

Osbournen perhe tunnetaan tiukasta kritiikistään muita julkkiksia kohtaan. Englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole joutui taannoin Sharon Osbournen hampaisiin. Nyt vuorossa on Lady Gaga ja tällä kertaa naista piiskaa Ozzy Osbourne. US Magazine haastatteli Ozzya ja mieheltä tiedusteltiin neuvoja häntä nuorempien  julkkisten tulevaisuutta varten. Ozzy komensikin Lady Gagaa tauolle, sillä naisen olemus ja musiikki tekee hänet sairaaksi.

– Lady Gaga menee liian pitkälle kaikessa. Hän voisi olla seuraava Madonna, mutta hänen tyylinsä pettää hänet. Kun avaan television ja näen Gagan siellä esimerkiksi lamppu päässään niin haluaisin oksentaa. Rakastan kuitenkin hänen musiikkiaan ja hän osaa kyllä esiintyä yleisölle. Hän tekee tällä hetkellä vain liikaa kaikkea. Joka päivä jotain uutta ja se tappaa ihmisten kiinnostuksen. Managerin tulisi kuiskata hänen korvaansa vihje tauon pitämisestä. Tauko saisi ihmiset haluamaan hänet takaisin, Ozzy Osbourne sanoi US Magazine –julkaisulle.