Paramore-yhtyeen kohueron todellinen syy selvisi?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suositusta amerikkalaisesta Paramore-yhtyeestä erosi tällä viikolla kaksi tärkeää jäsentä, eli veljekset Josh Farro ja Zac Farro. Kyseessä voi olla kova paikka yhtyeelle, sillä Joshin lyriikat ovat olleet lähes poikkeuksetta hittejä.

Josh Farro kertoi blogissaan eroamissyyn johtuvan veljesten tarpeesta tehdä omia juttujaan. Nyt Daily Mail –julkaisu kertoo syyn olevan solisti Hailey Williamsissa. Josh Farro julkaisi nimittäin blogissaan tarkan kuvauksen Haileyn asenteesta ja suhtautumisesta Paramoreen. Miehen mukaan naisen näkökanta on aivan jotain muuta kuin veljesten. Josh Farron blogia on epäilty epäaidoksi, mutta se ei miehen ja hänen vaimonsa mukaan pidä paikkaansa.

– Fanien tulee ymmärtää se, että Hailey halusi meidän olevan jotain keinotekoista ja myyntikelpoista. Bisnes pyöri hänen ympärillään ja me muut olimme vain pelinappuloita hänen käsissään. Hailey loi meistä levy-yhtiön massatuotteen. Se oli hänen unelmansa ja hän teki kaikkensa sen eteen. Lähdimme veljeni kanssa tämän vuoksi bändistä, sillä meille tämä on jotain aivan muuta kuin massaa, Josh Farro kirjoitti blogissaan.