Perätön shokkiväite leviää verkossa: ”Charlie Sheen on kuollut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen joutui taannoin pahoihin vaikeuksiin virkavallan kanssa. Mies riehui New Yorkin Plaza-hotellissa ja Sheenin seuralainen 22-vuotias pornotähti prostituoitu Christina “Capri” Anderson joutui myös tähtinäyttelijän vihan kohteeksi.

Anderson kertoi Good Morning America -aamuohjelmassa Sheenin muiden muassa kuristaneen häntä ja nainen oli peloissaan lukinnut itsensä kylpyhuoneeseen. Sheen selvisi tapauksesta kuitenkin ilman syytettä.

Nyt Charlie Sheen on kuitenkin otsikoissa hieman toisesta syystä, sillä parhaillaan verkossa leviää nimittäin villi ja ilmeisen perätön huhu, jonka mukaan supertähti olisi menehtynyt lasketteluonnettomuudessa Zermattissa Sveitsissä. Kyseisessä tarinassa hänen väitetään menettäneen lumilautansa hallinnan ja osuneen puuhun suurella nopeudella. Väitteen mukaan hän menehtyi välittömästi kypärästä huolimatta.

Näyttelijän ex-vaimo Denise Richards on kuitenkin ehtinyt heti tuoreeltaan kiistää väitteiden todenperäisyyden ja ilmoittanut Twitter-blogissaan Charlien olevan hengissä ja saapuvan pian tapaamaan pariskunnan kahta tytärtä.

Viime aikoina viihdemaailma on menettänyt selvästi keskimääräistä enemmän supertähtiä, ja samalla myös perättömien väitteiden määrä on kasvanut samassa tahdissa. Vastaavien huhujen kohteeksi ovat viime aikoina joutuneet Cruisen lisäksi muiden muassa Tom Cruise, Miley Cyrus, Britney Spears, Kanye West, Jay-Z, DJ Tiesto, Johnny Depp, Zach Braff, Bill Cosby ja Jeff Goldblom. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”

Miehen puolikkaat -suosikkisarjan päätähti Charlie Sheen pahoinpiteli entisen vaimonsa Brooke Muellerin perheen viettäessä viime joulua Aspenissa. Vaimo sai päävamman ja joutui sairaalaan kaaduttuaan miehensä käsittelyssä päin huonekalua. Charlien kerrotaan heitelleen vaimoaan “kuin räsynukkea”. Kulunut vuosi on siis ollut Sheenille harvinaisen raju monellakin tavalla. Vuoden päätti verkossa levinnyt väite tähden kuolemasta.