Bar Refaeli pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa on-off suhteessa jo pitkään ollut huippumalli Bar Refaeli nousi suuren luokan mallikaunottareksi saatuaan viime vuonna kunnian poseerata Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvassa. Keväällä Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi.

Bar Refaeli on nyt palannut takaisin DiCaprion käsivarsille. Nainen teki samalla myös paluun työrintamalle, sillä hän markkinoi äskettäin uutta rintaliivimallistoa. Bar Refaelin rantakunnosta ei myöskään ole tällä hetkellä epäilystä, sillä tuoreissa kuvissa mallikaunotar nähdään Meksikossa todella pienissä bikineissä. Rentoutuminen tekeekin hyvää Bar Refaelille, sillä hän seuraa miesystävänsä Leonardo DiCaprion jalanjälkiä näyttelijänä. Kyseessä on ensi vuonna ensi-iltansa saava Session-elokuva.

Elokuvan ohjaa israelilainen Haim Bouzaglo. Session on psykologinen trilleri, joka kertoo manipuloivasta psykologista, jolle nuoresta potilaasta tulee pakkomielle. Psykologia näyttelee Tom Bower. Eden-niminen rooli tuleekin olemaan Bar Refaelille ainutlaatuinen kokemus, sillä kyseessä on hänelle ensimmäinen elokuvarooli. Sarjoissa hänet on nähty useasti. Muiden muassa Pick Up –televisiosarja esitteli hänet Noa Zuckermanina.