Hollywoodin epäsuhtaisin julkkispari – ikäeroa 60 vuotta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustajana ja johtajana tunnettu lehtimoguli Hugh Hefner tunnetaan siitä, että hänen kainalossaan viihtyvät toinen toistaan nuoremmat ja kauniimmat povipommit. Kerroimme eilen kuinka Hefner oli kihlautunut nuoren kaunottaren kanssa.

84-vuotias Hugh Hefner kihlautui jouluna 24-vuotiaan povipommi Crystal Harrisin kanssa. Hugh kertoi kihlauksesta Twitter-blogissaan ja paljasti Crystalin purskahtaneen itkuun kosinnan kuullessaan. Myöhemmin Hefner vielä vahvisti, että hänen antamansa sormus oli nimenomaan kihlasormus.

Pariskunnalla on ikäeroa huimat 60 vuotta, joten väite Hollywoodin epäsuhtaisimmasta pariskunnasta ei ole aivan tuulesta temmattu. Nyt onnellinen kihlapari on ikuistettu myös hempeään yhteiskuvaan. Tuleva avioliitto on lehtimogulille kolmas.