Joulupukki toteutti Justin Bieberin hartaimman lahjatoiveen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Supersuosittu teinitähti Justin Bieber on valloittanut lukemattomia sydämiä ympäri maailmaa. Laulamisen ohella Bieberiltä löytyy myös bisnestaitoja, sillä muiden muassa Bieberin kynsilakkamallisto, hajusteet ja t-paidat ovat tuottaneet jo suuria summia rahaa.

Nuoren tähden joulu sujui kotioloissa perheen kanssa. Kyseessä oli Justinin oma toive, sillä hänellä on omien sanojensa mukaan jatkuvasti ikävä perhettään ja kotiseutuaan Kanadassa. Now-lehden mukaan kotijoulu olikin Bieberin suurin lahjatoive joulupukilta, ja hän oli luonnollisesti tyytyväinen toiveen toteutumiseen.

Tänä jouluna Usherin lahjapussi oli kuitenkin vain hieman kevyempi, sillä hän osti Justinille uuden vaatekerran. Justin Bieber työstää parhaillaan kirjaansa First Step 2 Forever: My Story. Omaelämäkerran kirjoittaminen on Justinin mukaan upeaa. Kirjan avulla hän pystyy nimittäin kertomaan faneilleen ja läheisilleen itsestään ja elämästään.