Teinipopparin shoppailu aiheutti kaaoksen – poliisi paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin teinitähti Justin Bieber oli viime keväänä otsikoissa useampaankin otteeseen, kun hän aiheutti kaaosta esiintyessään muiden muassa kauppakeskuksissa.

Australiassa fanien hysteria johti jopa loukkaantumisiin ja keikkojen peruutuksiin. Nyt nuori supertähti on palannut eräällä tavalla juurilleen, viettäessään joulunsa kotimaassaan Kanadassa. Joulupäivänä Justin Bieber suuntasi Kitchenerissä sijaitsevaan ostoskeskukseen, jossa tilanne lähti kuitenkin nopeasti käsistä.

Nuoret tytöt sekosivat täysin huomattuaan joukossaan tunnetun shopailijan. Aurinkolasien shoppailu Sunglass Hut -liikkeestä päättyi siihen, että fanit olivat murskautua yleisömassan alla samaisen kaupan ikkunoita vasten. Kaupan omistaja joutui kutsumaan paikalle poliisit ja hoitamaan Bieberin takaovesta ulos, jotta henkilövahingoilta vältyttiin.