18-vuotias teinitähti rauhoittui hetkeksi – silti tulossa videomateriaalia?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin lukeutuva teinitähti Miley Cyrus oli joulukuun alussa jälleen nakukuvakohun keskiössä, kun verkkoon päätyi Mileyn alastonkuva, jossa hän poseerasi hotellihuoneensa kylpyhuoneen ovella avonaista kauluspaitaa lukuunottamatta alastomana.

Joulu sujui neitokaisen perheessä kuitenkin leppoisalla tavalla. Tennesseessä joulunsa viettänyt Miley Cyrus lauloi innokkaasti karaokea ja esiintymiset kuvattiin muistoksi. Miley Cyruksen sisko Brandi kertoi asiasta Twitter-blogissaan. Brandin mukaan Miley ja pikkusisko Noah ottivat mittaa toisistaan Noahin joululahjaksi saaman karaokelaitteiston avulla. Siskon mukaan äiti videoi kisan ja kokonaisuutena esitykset olivat erittäin hilpeitä ja hulvattomia. Ehkä ne päätyvät myös verkkoon fanien ihailtavaksi.

Perinteinen joulu teki Mileylle hyvää, sillä julkisuuteen on päätynyt taannoin myös uusia kohukuvia. Kuvissa teinitähti nähdään keikkansa backstagella muiden muassa esittelemässä vatsaansa. Eniten hämmennystä on kuitenkin aiheuttanut kuva, jossa Mileyn avustaja nähdään nuolemassa nuoren tähden rintaa. Miley itse onkin jo pyydellyt Twitter-blogissaan anteeksi tekojaan ja tähden mukaan hän yrittää parantaa tapansa tulevaisuudessa. Kaiken tämän lisäksi hän toivotteli hyvää joulumieltä faneilleen.