Rihanna yllätti todellisissa minibikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Britannian X Factor -finaalilähetyksessä nähtiin kisan voittaneen Matt Cardlen ja Rihannan yhteinen esiintyminen. Esiintyminen aiheutti valtavan valitysvyöryn, sillä televisioyhtiö sai siitä noin neljätuhatta valitusta.

Viikonloppuna Rihanna suuntasi kotimaahansa Barbadokselle, jossa hänet ikuistettiin nauttimassa rantaelämästä Sandy Lane –uimarannalla. Nyt supertähti on suunnannut huvijahdille, jossa hän vaihtoi ylleen todelliset minibikinit ja testasi muiden muassa vauhdikasta vesijettiä.

Eilen verkossa julkaistiin kuvamateriaalia, jossa laulajatähti nähtiin lentokentällä heti saapumisensa jälkeen. Lentokentällä hän oli nimittäin pukeutunut ohueen mustaan paitaan, joka paljasti yllättäen laulajan rintavarustuksen salamavalojen välkkeessä. Hänellä ei nimittäin ollut yllään lainkaan rintaliivejä.