Demi Lovaton muodonmuutos hämmentää

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

18-vuotias teinitähti Demi Lovato on ollut jo viikkokausia tiiviisti otsikoissa hakeuduttuaan taannoin vieroitushoitoon. Neito halusi myös juhlistaa joulua kotonaan, mutta vieroitushoitolan henkilökunta ei halunnut päästää häntä joululomalle. Lopulta se kuitenkin sallittiin hänelle.

Demi Lovato juhli muutaman tunnin vapauttaan menemällä perheensä kanssa elokuvateatteriin. Joulu meni täten aika pimeässä. Myös pikaruoka kuului kaunottaren joulumenuun. Lovatolle on tuoreiden kuvien perusteella tapahtunut myös jotain vieroituksessa. Jouluna otetuissa valokuvissa Demi Lovato on nimittäin kaukana kiltistä Disney-tähdestä. Nuori nainen on varsinainen goottiprinsessa ja esimerkiksi hiukset ovat tummuneet. Mustat kynnet ja tummat huulet viimeistelevät mustanpuhuvan vaikutelman.

Nuoren naisen väitetystä seksivideosta on myös kohuttu paljon julkisuudessa. Sen olemassaoloa ei ole saatu varmistettua, mutta Demiä aiotaan kuitenkin suojella kaikin keinoin. Suojelija löytyy yllättävältä taholta, sillä TMZ-julkaisu kertoo henkilön olevan aikuisviihdealan ammattilainen. Vivid Entertainment –aikuisviihdeyhtiön pääpomo Steve Hirsch aikoo nimittäin tehdä kaikkensa Demin puolesta. Jos nauha ilmaantuu niin Hirsch on luvannut ostaa ja tuhota sen.

– Tämä on suunnitelmani. Voimme myös antaa nauhan Demille, jotta hän itse saa tuhota sen niin halutessaan. Neito on käynyt niin paljon koettelemuksia läpi, että tätä hänen ei tarvitse enää kokea. Minä itse olen ollut nuorempana samanlaisessa tilanteessa kuin Demi nyt. Olin siis hoitolaitoksessa ja vieroituksessa. Siksi ymmärrän häntä ja me tuemme häntä, Steve Hirsch kertoi TMZ-julkaisulle.