Kelly Osbourne vuodattaa: ”Pahinta mitä koskaan tapahtunut”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Tietokonehakkerit ovat olleet monien julkkisten riesana jo vuosien ajan. Äskettäin hakkerin uhriksi joutui Kelly Osbourne, kun hänen sähköpostiinsa murtauduttiin. Nyt hän on raivonnut hakkerien sijaan myös ex-poikaystävälleen.

Ozzy Osbourne kertoi vastikään olevansa ylpeä 25-vuotiaasta tyttärestään. Isä tuskin katsoo nyt hyvällä silmällä tyttärensä ex-sulhasta 22-vuotiasta Luke Worrallia. Kelly ja Luke erosivat viime heinäkuussa ja syynä erolle oli Luken käytös. Hän oli nimittäin pettänyt Kellyä. Nyt Kelly on paljastanut Twitter-blogissaan saaneensa lisätietoja nuorukaisen teoista. Fanit seurasivat jouluna Kellyn kirjoituksia tarkkaavaisesti, ja niiden sisällöstä paistoi läpi nuoren naisen tuska ja viha Lukea kohtaan.

– Jouluni meni hyvin tähän asti, mutta nyt tiedän kaiken Lukesta. Hän on pahinta, mitä minulle on koskaan tapahtunut elämässäni. Minulle on tästä lähtien aivan sama, mitä hänelle tapahtuu. Hän käytti minua hyväkseen täydellisesti. Poika saa olla onnellinen, etten kerro hänen tekojaan julkisesti. Paskakasa on yrittänyt saada minua jopa takaisin, mutta ei taida onnistua. Kiitos Jumalalle perheestäni, sillä he tukevat minua, Kelly Osbourne kirjoitteli Twitter-sivustollaan.