Kate Hudson onkin raskaana

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-näyttelijä Kate Hudson oli viime kesänä otsikoissa uusien silikonirintojensa merkeissä. Lopputulos on hädin tuskin näkyvä, mutta tähti itse on tyytyväinen luonnollisen kokoisiin rintoihinsa. Nyt kaunotar on otsikoissa kasvavan vatsansa vuoksi. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään paha asia, vaan Kate Hudson on raskaana.

Us Weekly –lehti kertoo asian olevan suuri ilouutinen naiselle itselleen ja hänen kumppanilleen, Muse-yhtyeen Matthew Bellamylle. Raskaus oli vahinko, mutta siitä ei koeta olevan haittaa kummankaan uralle. Suhde Bellamyn kanssa on myös kohtuullisen tuore, sillä pariskunta on pitänyt yhtä vasta noin yhdeksän kuukautta. Hudsonilla on ennestään yksi lapsi ex-aviomiehensä Chris Robinsonin kanssa.

– Uusi sisar tai veli Ryderille on Hudsonin mielestä todella upea asia. Raskaus ei ollut suunniteltu ja se tapahtui vahingossa, mutta se oli silti ihana yllätys Katelle. Matthew Bellamy on myös todella innoissaan tulevasta isyydestään, joten kaikki on kunnossa, lähde kertoi Us Weekly –lehdelle.