Kourtney Kardashian: ”Minulla on mielenterveysongelmia”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kourtney Kardashian on siskoihinsa verrattuna suorastaan vältellyt julkisuutta. Kim Kardashian on ollut yleensä se, joka on esitellyt uhkeaa vartaloaan julkisuudessa. Nyt vuorossa on Kourtney, joka on tehnyt rutkasti töitä saadakseen itsensä takaisin bikinimittoihin.

Kourtney Kardashianilla on kuitenkin omasta mielestään vaikeita mielenterveysongelmia. Tähti kertoi niistä E! Online –julkaisulle siskonsa Kim Kardashianin kanssa. Kimin mukaan sisko on neuroottinen monien asioiden suhteen. Kourtney ei siivoa kotiaan, joten tavaroita on vaikea löytää hetkessä. Kim haukkuu myös siskonsa ruokamakua. Kim kertoo Kourtneyn syövän kaikkea outoa, mitä muut eivät halua syödä. Kourtney ei kiellä näitä asioita ja toteaa Kimin olevan oikeassa.

– Minulla on mielenterveysongelmia. Minulla on pakkomielteitä ja ärsyttäviä tapoja. En pääse näistä eroon. Kim kertoi kaiken rehellisesti, ja hän jätti myös jotain kertomatta. Minä en pysty olemaan lainkaan erossa lapsestani Masonista. Tämä kaikki on rankkaa läheisilleni, ja miesystäväni Scott joutuu elämään tällaisen sekopään kanssa, Kourtney Kardashian sanoi E! Online –julkaisulle.